Pierce The Veil

Pierce The Veil

Max
€ 18,50 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Pierce The Veil

+ guests

Twee te gekke post-hardcore bands en een razende horrorpunk band: Pierce The Veil, letlive. en Creeper. Headliner Pierce The Veil is de snelst groeiende en meest sensationele post-hardcoreband van het moment. Dat bewijst de band uit het zuiden van Californië wel op hun energieke nieuwe album ‘Misadventures’. Punky songs zoals nieuwe single ‘Texas is Forever’, die smeken om live gespeeld te worden tijdens hun shows die worden geroemd als één van de beste in de scene.

Pierce The Veil brak in 2012 door met ‘Collide With The Sky’ met catchy single 'King For A Day', die aansluiting vond met bands als Sleeping With Sirens en Memphis May Fire. Sindsdien gaat het hard met de band rondom de gebroeders Vic en Mike Fuentes.

letlive. staat bekend als een van de meest energieke live bands in scene. De band is een progressieve en organische mix van hardcore, punk, metal en zelfs elementen uit de jazz, die een perfecte balans houdt tussen agressie en melodie. Check daarom vooral het gloednieuwe album ‘If I’m The Devil…’, waar frontman Jason Aaron Butler al zijn frustraties op een inspirerende wijze van zich af schreeuwt, brult en zingt.

Het Britse Creeper doet denken aan het legendarische horrorpunk-collectief The Misfits. Als support van Neck Deep waren ze al eerder te gast in Melkweg en maakte toen erg veel indruk met hun aanstekelijke punkrock.

  • 19:00 zaal open
    19:30 Creeper
    20:15 letlive.
    21:30 Pierce The Veil
  • Spotify
  • Tweet this
Pierce The Veil - UK/EU Tour Trailer 2016
Letlive
Creeper

Melkweg tipt