• Concert

Polyphia

Support: Johan Lenox

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 24,15
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

15:45 VIP M&G check in 16:00 VIP M&G begins 19:00 Doors 19:30 Johan Lenox 20:45 Polyphia

Het concert van Polyphia op 16 mei verkocht zo snel uit, dat we een extra show aankondigen! Het instrumentale prog-rock kwartet, Polyphia put hun inspiratie uit jazz, R&B, elektronica en hiphop. Daarmee vallen zo ook niet helemaal in het hokje van prog-rock, hun genre overschrijdende sound ligt qua stijl ergens tussen razendsnelle metal en pure pop. 

Ze trokken voor het eerst de aandacht met hun EP Inspire uit 2013 nadat het nummer "Impassion" viraal ging. Sindsdien hebben ze op albums zoals ‘Muse’, Renaissance en laatste wapenfeit ‘New Levels New Devils’ hun technische instrumentale geluid nog verder aangescherpt, door verfijnde pop hooks te combineren met smeltende gitaarsolo's. Wat ze live ook te horen brachten op tour met bands als Periphery en Between The Buried and Me.

Na vier jaar komt opvolger ‘Remember That You Will Die’ uit in 2022.  Waarop naast de instrumentale en technische muziek van de band, ook vocalen te horen zullen zijn en samenwerkingen met Steve Vai en Deftones frontman Chino Moreno, $not, Sophia Black en vele anderen.