• Concert

Popcaan

SUPPORT: THE YUTES

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 35,65
  • € 98,50 Early Entry Package
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18:00 Check in Early Entry 19:00 Doors GA 19:30 The Yutes 20:30 Popcaan

Popcaan brak begin 2010 internationaal door met singles als ‘Only Man She Want’ en ‘Party Shot’. In 2007 sloot de zanger zich aan bij het GAZA collectief, onder leiding van de welbekende Vybz Kartel, en bracht hij drie jaar later zijn debuutalbum 'Up 2 Di Time' uit. Inmiddels mag Popcaan zich een van de meest invloedrijke dancehall artiesten van het moment noemen, en werkte hij o.a. samen met Drake, Jorja Smith, Burna Boy en Gorillaz. Ter ere van zijn nieuwste album 'Great Is He', keert de Jamaicaanse superster na 10 jaar terug op ons podium!

Let op: tickets die zijn aangeschaft voor de show die op 12 mei 2023 in 013 zou plaatsvinden, blijven geldig voor de show van 4 december in Melkweg.