• Club

Pretty Pissed Afterparty

hosted by Wap Shoo Wap

line-up: The Covids / No Brains / Coco Cocaine

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 14,40 Nachtticket

Een nachtticket is enkel voor de afterparty en geeft toegang vanaf 23:00. Met een regulier festivalticket bezoek je de hele dag het festival en krijg je gratis toegang tot de afterparty.

23:00 Doors 23:00 Wap Shoo Wap DJ Set 23:45 The Covids 00:25 Wap Shoo Wap DJ Set 00:55 No Brains 01:55 Coco Cocaine

Na de eerste editie van Pretty Pissed duiken we de nacht in met eigenwijze Amsterdamse label Wap Shoo Wap. Een gepaste afterparty met drie punkbands en natuurlijk duikt Wap Shoo Wap ook zelf achter de draaitafels duiken. Kom deze avond met ons afpilsen met optredens van The Covids (inclusief de nieuwe 7" single release), No Brains en Coco Cocaine

Deze afterparty is gratis toegankelijk met je Pretty Pissed Festival ticket!

Eigenwijs Amsterdams vinyl only platenlabel gespecialiseerd in vuige drieakkoordenmuziek en vernoemd naar de klassieke Nederlandse punksingle uit 1978 I'm sure we're gonna make it (wap shoo wap) van Ivy Green. Wap Shoo Wap ken je misschien al van hun punk en rock 'n roll feestjes die ze al een jaar of zes in Amsterdam organiseren. Maar sinds twee jaar zijn ze ook een platenlabel en brachten ze vinyl uit van o.a. The Covids, FuckFuckFuck, The Mocks en Savage Beat. Vanavond verzorgen ze de afterparty met een paar van hun favoriete bands en staan ze zelf achter de draaitafels met de hardste en ruwste parels uit hun eigen platencollectie alles onder het motto: "Mess around to the Mokum sound!"

ONDERDEEL VAN