• Concert

RADAR: Mellie / Elliot Boyd

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Gratis voor jaarleden

20:00 Doors 20:30 Elliot Boyd 21:40 Mellie

Ook in 2024 ontdek je de hotste nieuwe acts bij Melkweg RADAR! Op 27 januari verkennen Mellie & Elliot Boyd de alternatieve geluiden en hoeken van pop.

Elliot Boyd
Alt-popartiest Elliot Boyd klinkt als een mix van de hedendaagse artiesten Oscar and the Wolf, James Blake en Thomas Azier. combineert zijn duistere sound met zijn vrolijke danspassen over het podium. Na een studie in Engeland en met een diploma in songwriting op zak bracht Elliot in 2022 zijn debuutsingle 'Floating' uit. Hierbij behoorde een videoclip waarvoor hij zelf de choreografie maakte. Afgelopen jaar trad hij onder andere op het hoofdpodium van Bevrijdingspop in Haarlem en deed hij mee aan de popronde. Dit voorjaar zal hij zijn debuut-EP 'Artificial Bliss’ uitbrengen, maar eerst maakt hij deze avond zijn Melkweg-debuut!

Mellie
Singer-songwriter Mellie bouwde haar eigen studio in het huis van haar ouders, waar zij leerde om muziek te produceren. Dit jaar bracht zij haar eerste single uit, genaamd ‘Some Days Just Suck’ die de nationale radio behaalde. Mellie's zuivere stem en unieke muziekstijl komen sterk naar voren op haar tweede single, ‘Chills’, een liefdesliedje dat veel indruk achterlaat binnen de muziekindustrie.