• Concert

RADAR: Vulva & Ontaard

Vulva / Ontaard

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11,50 Regulier
  • € 0 Cineville
  • Gratis voor jaarleden
  • Gratis voor We Are Public

Dit concert is onderdeel van That's What She* Said. Het definitieve tijdschema voor deze avond volgt.

19:00 doors 19:30 Ontaard 20:45 Vulva

Bij Melkweg RADAR ontdek je de nieuwste acts en makers van het moment, live vanuit de Upstairs!

Op woensdagavond 8 maart betreden Vulva & Ontaard onze stage. Beide bands geven een unieke, ietwat donkere twist aan muziek. Het resultaat zijn krachtige teksten die je recht in je hart raken. 

Dit programma is onderdeel van That's What She* Said.

‘That What She* Said’ is een avond vol muziek, film en kunst met een boodschap. Een multidisciplinair programma in het kader van Internationale Vrouwendag, waar aandacht wordt gevraagd voor gendergelijkheid en gelijke rechten in het algemeen.  Een ticket geeft toegang tot alle onderdelen van het event, inclusief dit concert.

Vulva 
VULVA bestaat uit Kim Hoorweg (bas/vocals) en Nadya van Osnabrugge (drums/vocals). Beide muzikanten hebben een brede achtergrond in muziek, waardoor de oerklanken van VULVA vaak bijzondere, originele vormen aanneemt: van langzame, sfeervolle, opbouwende spanningsbogen tot expressieve garagepunk-explosies. VULVA schuurt tegen de gevestigde orde op alle manieren denkbaar: met zwaartekracht, humor, activisme, pijn en geweld.

Ontaard
Ontaard is een Utrechtse post-metal band met black en sludge invloeden, maar ook Franz Kafka, Caspar David Friedrich en Brecht. De muziek bespreekt thema's van vervreemding en nihilisme in een hyperkapitalistische wereld. In 2022 brachten ze dit ter gehore op het debuut-EP "I Am But My Flesh". Het resultaat is een volle, tranentrekkende sound. Melodieus, beukend en bovenal vervreemdend.