• Concert

RADAR x ADE: Vieze Meisje, De Witte Kunst & Klankspoor

Amsterdam Dance Event

UP

  • Prijs:
  • € 11,50

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Melkweg RADAR goes ADE! Op donderdagavond 17 oktober pakken we uit met een speciale ADE-editie, gecureerd door Vieze Meisje.

Vieze Meisje
Vieze Meisje is de zingende, optredende en allesomvattende tweede ik van sterveling Maya Mertens. Ze schrijft eigenzinnige poëzie, die nu eens hartverwarmend eerlijk is, dan weer hilarisch grappig en, soms, brutaal elegant. Vieze Meisje heeft een fangirl/fanboy samenwerking lopen met haar producer-brother-from-another-mother Azertyklavierwerke. Hij componeert acrobatische beats, loops en sounds die elk deconstructief dansfeest doen ontaarden in welklinkende chaos. Eens je Vieze Meisje hebt gehoord en/of gezien, ben je voor eeuwig deel van ‘s levens Vieze
Cirkel.

De Witte Kunst
De Witte Kunst is een Nederlandse muziekgroep, bestaande uit multi-instrumentalist Lyckle de Jong en schrijver/zanger Koen van Bommel. Hun liedjes gaan over dromen van een betere wereld, de angst om aangeraakt te worden en hoe je nou eigenlijk een plekje voor jezelf kunt creëren in deze chaotische wereld. Het resultaat is een manifest dat eerder vragen oproept dan ze beantwoordt, en het is goed mogelijk dat de luisteraar in een staat van verwarring terechtkomt. Waarvan akte! 

Klankspoor
Klankspoor is het modulaire technoproject van de Haagse drummer Quinten de Jongh. Met modulaire synthese en geïnspireerd door artiesten als Florian Meindl, Julia Bondar en Robthebloke, bevat de muziek van Klankspoor diepe baslijnen, ritmische patronen en evoluerende melodieën. Elke  optreden is gericht op een unieke ervaring voor het publiek, met alles live gespeeld en geen programmering vooraf.