• Concert

RADAR: XILLAN & Roos Blufpand

XILLAN & Roos Blufpand

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 10,35
  • € 5,75 CJP
  • Gratis voor jaarleden

20:00 Doors 20:30 XILLAN 21:45 Roos Blufpand

Bij Melkweg RADAR ontdek je de nieuwste acts van het moment, live vanuit de Upstairs!
Op vrijdagavond 26 mei betreden Roos Blufpand en XILLAN het podium tijdens een gloednieuwe Melkweg RADAR-editie. Beide zangers zijn zo onvoorwaardelijk zichzelf, dat het een verfrissende en vernieuwende avond belooft te worden.

XILLAN
Surinaams-Nederlandse singer-songwriter XILLAN maakt alternatieve R&B die uitdagend is in zijn intimiteit. XILLAN laat zich onder de noemer alternatieve R&B niet beperken maar omarmt zijn eclectische invloeden met passie en overtuiging. De muziek van XILLAN wordt gekarakteriseerd door dualiteit en een unieke, poëtische kijk op de wereld. Vergelijkbaar met artiesten als Omar Apollo, Steve Lacy en Daniel Caesar en met een weerspiegeling van XILLAN’s eigen meervoudige culturele achtergrond ontstaat er een uniek geluid dat de huidige tijden reflecteert. 

Roos Blufpand
Een nieuw Roos-tijdperk breekt aan: maak je klaar voor brutale teksten met dansbare reggaeton beats, bubbly vibes, EDM hooks en diepe synths. Denk aan de directheid van Merol, de diepgang van Froukje en de elektronica van Fever Ray, maar dan in een unieke Roos echt-nep-tweedehands-bont-jas!