Roam
ROAM

Roam

Upstairs

Prijs € 14,75*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Roam

'South East UK pop punk' straigh outta Eastbourne: dat is Roam! Samen met de Australische alternatieve rockact Stand Atlantic en het Nederlandse gezelschap Sealow wordt dit een mooi feestje. Vrolijke en aanstekelijke songs waarmee de band tijdens The Powerfest al bewees een zaal op z'n kop te kunnen zetten. Er werd gedanst, meegezongen en zelfs gecrowdsurft op een stroopwafel. In oktober brengt de band hun tweede album uit 'Great Heights & Nosedives', dat het succesvolle debuut 'Backbone' opvolgt. Gloednieuwe single 'Playing Fiction' bewijst dat de band hun poppunksound à la Blink 182, Sum 41 en Simple Plan, naar een nieuw level brengt op deze plaat. Kom en 'nosedive' van een grote hoogte!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.

  • 19:00 Doors
    19:30 Sealow
    20:15 Stand Atlantic
    21:00 Roam
  • Tweet this
Stand Atlantic
Sealow


Melkweg tipt