• Concert

Roy Woods

SUPPORT: COREY ST. ROSE

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 24,15
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 Corey St. Rose 21:00 Roy Woods

Zanger en rapper Roy Woods brak in 2015 door nadat hij tekende bij het platenlabel OVO Sound, en samen met Drake de single 'Drama' uitbracht. Niet veel later was de toen 20-jarige Woods te vinden op grote festivals als Lollapalooza, en tourde hij samen met Drake en Future. Zijn grote voorbeelden zijn Michael Jackson, Marvin Gaye, Usher, Bone Thugh-N-Harmony en Nelly. Doordat zijn muzieksmaak breed is, gaat ook zijn muziek alle kanten op. Van hiphop en R&B, naar pop en zelfs invloeden van EDM en dancehall. 

Na het succes van zijn EP ‘Dem Times’ in 2020, bracht Woods zijn tweede album ‘Mixed Emotions’ uit, waarop hij samenwerkte met o.a. Coi Leray, Jada Kingdom en Vory. Na optredens over de hele wereld wil je hem zeker niet missen in onze OZ op 18 februari!