Concert

Sabrina Carpenter

emails i can't send Tour

support: Annika Bennett

Max

  • Prijs:
  • € 34,50
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! *** Sabrina Carpenter verkoopt via haar eigen website een beperkt aantal VIP-upgrades: www.sabrinacarpenter.com/tour/. Deze upgrades worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Je kent haar vast wel van haar rol als Maya Hart in de 'Boy Meets World'-spin off 'Girl Meets World', maar de 23-jarige popster heeft vorig jaar ook haar nieuwste plaat uitgebracht! We hebben het natuurlijk over de multigetalenteerde Sabrina Carpenter. Haar eerste single 'Skin' haalde meteen de top 100 van Billboard, waarna het niet lang duurde voor haar debuutalbum 'Eyes Wide Open' verscheen. Haar nieuwste album 'emails i can't send' is weer een poppy pareltje, en is naar eigen zeggen een intieme inkijk in haar diepste gevoelens en gedachten. Wij zijn helemaal klaar voor haar show in de Max! 

Support act: Annika Bennett Zorg dat je er op tijd bij bent, want Annika Bennett komt jullie alvast opwarmen voor Sabrina Carpenter met haar lieflijke stem en gevoelige popsongs.