• Concert

Sabrina Carpenter

emails i can't send Tour

support: Annika Bennett

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 34,50
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! *** Sabrina Carpenter verkoopt via haar eigen website een beperkt aantal VIP-upgrades: www.sabrinacarpenter.com/tour/. Deze upgrades worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

16.00 Doors VIP 19.00 Doors 20.00 Annika Bennett 21.00 Sabrina Carpenter

Je kent haar vast wel van haar rol als Maya Hart in de 'Boy Meets World'-spin off 'Girl Meets World', maar de 23-jarige popster heeft vorig jaar ook haar nieuwste plaat uitgebracht! We hebben het natuurlijk over de multigetalenteerde Sabrina Carpenter. Haar eerste single 'Can't Blame A Girl For Trying' haalde meteen de top 100 van Billboard, waarna het niet lang duurde voor haar debuutalbum 'Eyes Wide Open' verscheen. Haar nieuwste album 'emails i can't send' is weer een poppy pareltje, en is naar eigen zeggen een intieme inkijk in haar diepste gevoelens en gedachten. Wij zijn helemaal klaar voor haar show in de Max! 

Support act: Annika Bennett Zorg dat je er op tijd bij bent, want Annika Bennett komt jullie alvast opwarmen voor Sabrina Carpenter met haar lieflijke stem en gevoelige popsongs.

Goed voorbereid naar de show

Hoe laat mag ik in de rij komen staan? Hoe laat moet ik aanwezig zijn als ik VIP-tickets heb? Hoe lang duurt het concert? Het antwoord op deze en veel meer prangende vragen over onze popshows vind je via onderstaande knop!