Sea Girls

Sea Girls

OZ

Prijs € 14,95*

Uitverkocht

Dit is het verplaatste programma van 13 februari en 20 november 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Sea Girls

support: Dutch Criminal Record

Sea Girls komt naar Nederland! Deze energieke Londenaren waren met hun vrolijke indierock de afgelopen jaren al een graag geziene gast op de grote festivals. Voor fans van het eerste uur was het even geduld hebben, maar afgelopen maand was hun debuutalbum "Open Up Your Head" ook een feit. Waar het album soms realistisch blijft, spoort het ook aan om vooral groots te blijven dromen. Kortom: de perfecte remedie in roerige tijden!

Support: Dutch Criminal Record
Voorafgaand aan de show van Sea Girls komt de Britse indieformatie Dutch Criminal Record de Max alvast klaarstomen met hun zonnige surfrock. 

"Open Up Your Head’ is a heartfelt beast that isn’t afraid of dreaming big or broaching the endless hellscape that is shit mental health. Introspective anthems for anxious times; no wonder it’s connecting with fans." - NME

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:30 zaal open
    20:00 Dutch Criminal Record
    21:00 Sea Girls
  • Tweet this


Melkweg tipt