Shame

Shame

OZ

Prijs € 15,90*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Shame

support: Hotel Lux

Ratelende praatzang die in een bruine Britse kroeg zou kunnen weerklinken, liefdesliedjes met scherpe hooks, veel spuug en een nog grotere hekel aan de gevestigde orde (Brexit, iemand?). Dat moet Shame zijn, een intense postpunk-revelatie uit Londen die gretig uit veertig jaar punk plukt: ze passen mooi in een rijtje met Talking Heads, Sex Pistols, The Doors, Sleaford Mods en Pixies. Hun debuutplaat Songs of Praise kunnen we 12 januari verwachten en singles als ‘Concrete’ en ‘One Rizle’ verraden alvast een langspeler en bijhorende tour die bulken van de energie!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt