Sigrid

Sigrid

Presented by XITE

Max

Prijs € 19,30*

Verplaatst

: Dit concert is verplaatst naar 28 november, vanwege een onvoorzien probleem in haar tourschema. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Sigrid

Presented by XITE

Sigrid heeft in het afgelopen jaar de wereld veroverd als een wervelwind! Na haar debuut EP ‘Don’t Kill My Vibe’ speelde ze uitverkochte shows over de hele wereld, trad op tijdens de Nobel Peace Prize, Later With Jools Holland, The Graham Norton Show en The Late Late Show with James Cordon en werd bekroond als de BBC Sound of 2018. Het eerste liedje dat ze ooit schreef stuurde ze op naar de radio en het regende gelijk telefoontjes van mangers en boekers. Sindsdien is het alleen maar in sneltreinvaart door gegaan. Haar tweede EP ‘Raw’ is meer mellow in vergelijking met het krachtige ‘Don’t Kill My Vibe’ en daar is Sigrid heel blij mee.

 Haar eerste volledige debuut album komt later dit jaar uit, want daar wil ze rustig de tijd voor nemen. Eerst is er ruimte voor een volle festival zomer en natuurlijk weer Melkweg!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt