• Concert

Sleeping With Sirens / Don Broco

Support: Ocean Grove

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 28,75 regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

17:00 VIP doors 18:30 Doors 19:00 Ocean Grove 20:00 Sleeping With Sirens 21:15 Don Broco

De melodieuze post-hardcore van het Amerikaanse Sleeping With Sirens wordt gekenmerkt door catchy pop-punk invloeden en de opvallende hoge stem van zanger Kellin Quinn. De band maakte indruk in 2010 met de release van ‘With Ears to See and Eyes to Hear’, met de hit single "If I'm James Dean, You're Audrey Hepburn." In 2022 kwam de zevende plaat van de band uit.  Op het rauwe 'Complete Collapse' vind je onder andere  de singles 'Crosses', met Underoath's Spencer Chamberlain, en 'Let You Down', met Charlotte Sands.

Naast Sleeping With Sirens zie je ook Don Broco op het podium. Deze band heeft getourd met grote namen als Mike Shinoda, State Champs en Dance Gavin Dance. De band is nooit bezig met volgen van trends, maar willen uniek en altijd grenzen verleggend. Ook dat is op nieuwe plaat ‘Amazing Things’ te horen. Op dit album gaat de band genre-buigend te werk, met electro, rock, pop, metal en meer, allemaal verpakt in hun eigen unieke mix, die doet denken aan onder andere Deftones, Beastie Boys, Linkin Park en Limp Bizkit... maar tegelijkertijd vooral klinkend als Don Broco!

Sleeping With Sirens Pre-Show VIP Experience Upgrades 

Via de band wordt er een Pre-Show VIP Experience Upgrade aangeboden. Hiermee krijg je early entry, een exclusief akoestisch optreden van Sleeping With Sirens, Q&A, Tour poster gesigneerd door Sleeping With Sirens, VIP Laminated. Beschikbaar via hier.  Let op! Bij deze upgrade zit geen concertticket die je toegang geeft tot het concert. Deze upgrade wordt aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

Support: Ocean Grove

Aussie excentriekelingen Ocean Grove laten rock, metal, grunge, hiphop en Brit-pop samensmelten en pionieren wat alleen kan worden omschreven als Oddworld Music.