• Film

Smack My Pitch Up! - The Pitch Sessions

IN-EDIT Music Documentary Film Festival - Industry Meetings

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 5
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

10:30 Doors 11:00 Smack My Pitch Up

IN-EDIT is weer terug! De zesde editie van het muziekdocumentaire-festival vindt dit jaar plaats van 11 t/m 21 april in de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer Industry Meetings met o.a. Smack My Pitch Up! - The Pitch Sessions.

De Industry Meetings zijn een jaarlijkse ontmoetingsplek voor professionals in de muziekdocumentaire industrie, en tegelijkertijd ook een platform voor makers om te netwerken, te ontdekken wat er gaande is in het vakgebied en wat de mogelijkheden zijn voor toekomstige, innovatieve projecten. Het overkoepelende thema voor de zesde IN-EDIT Industry Meetings is 'Rhythms of Change – Innovating Music Documentaries' en richt zich op de evolutie van muziekdocumentaires in een snel veranderende digitale wereld.

IN-EDIT nodigt filmmakers en professionals uit de industrie én bezoekers uit voor Smack My PITCH Up! - The Pitch Sessions! Dit is de plek waar nieuwe muziekdocumentaire-projecten worden gepitcht aan professionals uit de industrie om feedback te ontvangen. Ben je benieuwd welke muziekdocumentaires er in de maak zijn of wie de regisseurs van de toekomst zijn? Wil je geïnspireerd worden met nieuwe ideeën of wil je in contact komen met professionals uit de filmindustrie? De Pitch Sessions zijn de plek voor jou!

MEER DATA: