Snoh Aalegra

Snoh Aalegra

Max

Prijs € 23*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Snoh Aalegra

Support: Baby Rose

De Iraans-Zweedse zangeres is al sinds haar 14de in studio’s te vinden. Met Prince als oud-mentor en inspiratiebronnen als Billie Holiday en Michael Jackson doet haar sound denken aan soulvolle legends als Nina Simone, Amy Winehouse en Lauryn Hill met een geheel eigen, smokey/duister doch hoopvol randje. Haar debuutalbum kwam in oktober 2018 uit met samenwerkingen met o.a. Logic, Vince Staples en producer No I.D. 

Ook behoort zij tot het lijstje van gesampled artiesten door Drake! Aalegra's track 'Time' is namelijk te horen op het liedje 'Do Not Disturb' van de mixtape 'More Life'.  In een interview vertelde ze dat “I just hope my music makes people feel something,’ en dat is wel het minst wat haar tracks doen. Don’t miss out on this gem!  

De support wordt deze avond verzorgd door Baby Rose. De 24-jarige R&B zangeres dropte dit jaar 3 tracks die de aandacht trokken van grote, gevestigde namen zoals SZA, J. Cole, Kehlani en Ari Lennox, die haar allen hebben geprezen als the next best thing in the R&B scene. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.

Baby Rose


Melkweg tipt