• Concert

Sophie Ellis Bextor

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 32,20
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! Dit is het verplaatste concert van 4 april 2022, dat wegens diverse omstandigheden niet door kon gaan. Gekochte kaarten en lidmaatschappen blijven geldig op de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen bericht over wat te doen indien je bent verhinderd op de nieuwe datum.

20:00 Doors 20:30 Holiday Sidewinder 21:30 Sophie Ellis-Bextor

Het is alweer 20 jaar geleden dat er een figuurlijke moord op de dansvloer werd gepleegd. De pas 21-jarige Sophie Ellis-Bextor brengt dan namelijk de inmiddels iconische single en haar grootste hit "Murder On The Dancefloor" uit, dat jaar het meest gedraaide nummer in Europa. Een jaar eerder stormde ze de hitlijsten binnen met de minstens zo aanstekelijke clubhit "Groovejet (If This Ain't Love)", van de hand van de Franse houseproducer Spiller. Nadat haar debuutalbum 'Read My Lips' goed was voor maar liefst 2 miljoen kopieën, volgde een jaar later nog de groovy knaller "Get Over You".

Afgelopen najaar bracht Sophie het lovend ontvangen album 'Songs From The Kitchen Disco' uit, met daarop haar grootste hits, en een selectie van haar fenomenale Kitchen Disco optredens tijdens de lockdown. Op 2 maart keert de zangeres na 20 jaar terug naar ons pand, deze wil je niet missen!