• Concert

Starsailor

support: The Man Up North

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 28,75
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 The Man Up North 21:00 Starsailor

De afgelopen twintig jaar is Starsailor vergeleken met een breed scala aan artiesten, variërend van Neil Young en Van Morrison tot hun Wigan-landgenoten, The Verve. Ongeacht het hokje waarin je de band plaatst, is het duidelijk dat ze zijn voortgekomen uit de nasleep van de Britpop-explosie. Starsailor heeft zich gevestigd als een toonaangevende naam in het muzieklandschap van het begin van de jaren 2000. Als een van de pioniers van de nieuwe golf van Britse gitaarbands, naast acts als Coldplay en Travis, brak de band door met het debuutalbum 'Love Is Here'. Dit album, met hits als 'Fever', 'Alcoholic' en 'Good Souls', markeerde het begin van hun succesverhaal.

In maart 2024 komt er nieuw werk uit, getiteld 'Where The Wild Things Grow', als opvolger van 'All This Live' uit 2017. Op het album is ook extra gitaarwerk te horen, verzorgd door Rick McNamara en Andy Dunlop van Travis.

In het voorprogramma staat rockband The Man Up North. De band uit Leuven staat bekend om hun ijzersterke liveshows met muziek die varieert van indie-rock tot milde psychedelica. Vorig jaar brachten ze hun langverwachte debuutalbum uit, ook genaamd 'The Man Up North', en dit jaar touren ze mee met Starsailor die o.a. een stop maakt in de Melkweg!

The Man Up North is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.