Stormzy

Stormzy

presented by Grimeyard

Max
€ 17 + lidmaatschap
Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Stormzy

presented by Grimeyard

Support: Lethal Bizzle / Cherrie

Dit is het verplaatste concert dat oorspronkelijk gepland stond op 4 november. Reeds gekochte kaarten en lidmaatschappen blijven geldig, maar kunnen ook geretourneerd worden tot 2 werkdagen voor de nieuwe datum.

Michael Omari a.k.a. Stormzy staat aan de voorhoede van een generatie 'neo-grime'-rappers. Dankzij z'n indrukwekkende Wickedskengman freestyles, allereerste freestyle-hit 'Shut Up' en twee  MOBO Awards, is er al een flinke reputatie opgebouwd. Na dit succes is de 'big man' gelukkig niet naast zijn schoenen gaan lopen en breekt hij zijn negen maanden durende radiostilte met 'Big For Your Boots'. Hiermee is meteen de toon gezet voor zijn lang verwachte debuutalbum: Gang Signs & Prayer.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:30 zaal open
    20:00 Cherrie
    20:45 Lethal Bizzle
    21:30 Stormzy
  • Tweet this


Als bezoeker kun je aansluitend gratis naar:


Melkweg tipt