• Concert

STRFKR

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,15
  • Gratis voor We Are Public
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:30 Doors 20:30 STRFKR

STRFKR uit Portland, Oregon is een indie-elektronische band bekend om hun pakkende melodieën en mysterieuze podiumaanwezigheid. Onder leiding van Josh Hodges combineert de band elementen van indiepop, elektronica en psychedelica. De intrigerende naam van de band, vaak gestileerd als "Starfucker," trok in het begin de aandacht vanwege zijn gewaagdheid, maar het was hun muziek die echt het publiek boeide. Hun vroege releases, zoals hun zelfgetitelde debuutalbum uit 2008 en "Reptilians" uit 2011, leverden hen kritische lof en een toegewijde fanbasis op.

Wat STRFKR onderscheidt, is hun vermogen om aanstekelijke, dansbare nummers te creëren die vaak introspectieve en doordenkende teksten verbergen. Nummers als "Rawnald Gregory Erickson the Second" en "Bury Us Alive" tonen hun talent om glinsterende synthesizers, aanstekelijke baslijnen en Hodges' etherische zang te combineren tot een onweerstaanbare sonische fusie. In de loop der jaren is STRFKR blijven evolueren in hun geluid, terwijl ze trouw blijven aan hun kenmerkende stijl. Albums zoals "Miracle Mile" (2013) en "Being No One, Going Nowhere" (2016) toonden hun bereidheid om te experimenteren met verschillende sonische texturen en de grenzen van hun genre te verleggen.

Met een toegewijde fanbasis, een reputatie voor onvergetelijke live-optredens en een bereidheid om nieuwe muzikale horizonten te verkennen, blijft STRFKR een fascinerende kracht in de indie-elektronische muziekscene. Op 4 december staan ze in onze OZ!