Swedish Death Candy

Swedish Death Candy

Lovelee

Prijs € 12,50*

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Swedish Death Candy

Swedish Death Candy is zeker psychedelisch, maar weinig bands kunnen dat tegelijkertijd combineren met een bulderende heaviness, melodische power en een dynamiek met uitersten. Ze ontstijgen hun genregenoten en dat bewijzen ze met hun gloednieuwe video 'Last Dream' en de aankondiging van de release van het debuutalbum op 10 november. Een plaat die sterk beïnvloed is door Black Sabbath tot Queens of The Stone Age en van Can en The Beatles tot Oasis. Om dit te vieren gaat dat band op tour met hun indrukwekkende liveshow. Daarbij slaan ze de Melkweg niet over!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt