The Black Mamba

The Black Mamba

Last Night in Amsterdam

OZ

Prijs € 19,55*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 17 januari 2022, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

The Black Mamba

Last Night in Amsterdam

support: Josh Island

The Black Mamba komt naar Nederland! De Portugese formatie kenmerkt zich door een authentieke sound van blues, funk en soul doorkruist met de klanken van hun roots en inspiratie die zij onderweg tegenkomen. Zo heeft de Portugese band een bijzondere band met ons land, en Amsterdam in het bijzonder. Afgelopen mei stonden de mannen nog in Rotterdam als Eurovisie Songfestival-finalist met "Love Is On My Side", dat zij inspireerden op het levensverhaal van een prostituee in Amsterdam na een bezoek in onze hoofdstad drie jaar geleden. Ondanks dat haar leven absoluut niet was verlopen zoals zij ooit had gedroomd, vond de vrouw kracht en liefde om zich heen.

Haar verhaal en de reis maakte diepe indruk op de heren, en ze besloten hun vierde album "Last Night In Amsterdam"  ook hier op te nemen. Komend najaar brengen ze het resultaat live ten gehore in onze OZ. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt