• Concert

The Last Dinner Party

support: Lana Lubany

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 27,60
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19.30 Doors 20.00 Lana Lubany 21.00 The Last Dinner Party

In 2023 bracht The Last Dinner Party hun allereerste nummer, genaamd 'Nothing Matters', uit. Dit bijzondere glamgoth-kwintet wordt vaak vergeleken met een mix van Wet Leg en boygenius. Ze halen inspiratie uit verschillende muzikale invloeden, zoals Kate Bush, David Bowie, glamrock, new wave, blues en klassieke muziek, en voegen daar opwindende synthesizermomenten aan toe. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze nu al 'rock's next big thing' worden genoemd.

Na een succesvolle tour met Hozier en de release van hun single 'My Lady Of Mercy', geproduceerd door de beroemde James Ford (bekend van Arctic Monkeys, Florence + The Machine, Haim en Kylie Minogue), staan ze nu op het punt om hun eigen headliner show te geven in de Melkweg.