The Rest Is History: The Early Days of Jungle & Drum 'n Bass (2019)

The Rest Is History: The Early Days of Jungle & Drum 'n Bass (2019)

Amsterdam Dance Event 2021 - NL Première

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek *** For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit *** Houders van de Cinevillepas kunnen vanaf een week voor de voorstelling via de filmpagina op www.cineville.nl een ticket bestellen. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Ticket en pas worden gescand bij aankomst in de Melkweg. Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn is aanloop op de avond zelf ook mogelijk.

www.cineville.nl

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

The Rest Is History: The Early Days of Jungle & Drum 'n Bass (2019)

Amsterdam Dance Event 2021 - NL Première

Documentaire over het ontstaan van het genre jungle, of zoals het tegenwoordig beter bekend is, drum-'n-bass vanuit de Engelse rave-scene. De film neemt de kijkers mee naar de studio's van verschillende DJ's en producers voor gesprekken over hoe de muziek en de cultuur eromheen tot stand kwam in de jaren '90.

Voor de film vertonen we een kort filmpje over Boogieland Foundation. gedeeltelijk fictie, gedeeltelijk documentair - om het gevoel en de gedachte achter de publieke bokszakken over te brengen. In het kort is hun missie: gratis boksen voor iedereen zodat je lekker in je vel zit en sterk in je schoenen staat. Sport zou inkomensonafhankelijk toegankelijk moeten zijn voor alle Amsterdammers. Klik hier voor info over het project.

 • Regisseur
  Peter Costigan
  Jaar
  2019
  Land
  Canada
  Duur
  111 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  -
 • 21:00 start film
  23:00 einde film
 • Tweet this


Als bezoeker kun je aansluitend gratis naar:


Melkweg tipt