• Concert

The Rumjacks

support: Jesse Ahern

OZ

  • Prijs:
  • € 21,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Na The Pogues, Dropkick Murphys en Flogging Molly zijn er The Rumjacks: vijf losgeslagen, zweterige Australiërs met Ierse roots en een flinke dosis punk in zich die het heilige vuur van de folk punk in leven houden. Hun fantastische debuutalbum 'Gang of New Holland' uit 2010 bezorgde hen voorprogrammaspots bij Gogol Bordello en UK Subs.

Gewapend met een banjo, tinwhistle en mandoline met brullende gitaren en beukende drums, maakte we in 2020 kennis met nieuwe zanger Mike Rivkees. Die ook te horen was op de plaat 'Hestia'. Na het uitbrengen vanopvolger ‘Brass For Gold’ en een tour met Dropkick Murphys keert The Rumjacks met hun ultieme Ierse feestje terug naar Amsterdam!  Dus sla die Guinness achterover en werp jezelf die moshpit in! 

 

Support: Jesse Ahern

'Rock Roots Rebel', zo luidt het laatste album van de Amerikaanse Jesse Ahern. Deze woorden omschrijven de getatoeëerde 'working class' man eigenlijk ook het beste. Afgelopen jaren is Ahern veel op tour geweest, en speelde hij onder andere met Dropkick Murphy's, Rancid en Frank Turner. Met zijn ruige stem en hart van goud raakt hij iedereen met zijn teksten, en lukt het hem elke keer weer opnieuw een publiek goed warm te krijgen.