Thundercat

Thundercat

Max

Prijs € 29,90*

Verplaatst
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Thundercat

Wegens groot succes geeft Thundercat een tweede show in Amsterdam op zondag 9 mei 2021. Kaarten hiervoor zijn nu te koop! De uitverkochte show van Thundercat op 5 oktober 2020 is terug verplaatst naar Paradiso en vindt nu plaats op 10 mei 2021. 

Dit concert wordt gepresenteerd door de Melkweg en Super-Sonic Jazz

Thundercat is het soloproject van producer, zanger en virtuoze bassist Stephen Bruner uit Los Angeles. Hij begon zijn carrière als bandlid van de thrashmetal-punkformatie Suicidal Tendencies, maar maakte na het verlaten van de band snel naam met zijn eigen muziek. In 2010 verscheen het album ‘Cosmogramma’, een samenwerking met elektronicaproducer Flying Lotus. Daarna volgden twee soloalbums, een EP op Flying Lotus' label Brainfeeder en samenwerkingen met onder andere Kendrick Lamar op zijn ‘To Pimp a Butterfly’ en Kamasi Washington op ‘The Epic’.

​Zijn derde album ‘Drunk’ kwam uit in 2017 en werd veelgeprezen dankzij de vindingrijke mix van seventies funk, r&b en punk met fusioninvloeden, met bijdragen van klinkende namen als Kendrick Lamar, Pharrell, Michael McDonald, Kenny Loggins, Wiz Khalifa, Kamasi Washington en Flying Lotus.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Thundercat - 'Dragonball Durag' (Official Video)

Melkweg tipt