• Concert

thuy

support: Carla Prata

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19,55
  • € 60,95 VIP ticket
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

VIP ticket includes meeting THUY + a photo + signed keychain.VIP tickets include general admission to the show. The VIP tickets is offered at the initiative of the artist. Melkweg is not involved in the composition and content of these packages. Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18:15 VIP Check In 18:30 VIP Experience 19:30 Doors 20:00 Carla Prata 21:00 Thuy

Wegens groot succes wordt thuy verplaatst naar de OZ, de kaartverkoop is direct van start.

There’s a Vietnamese American R&B artist on the rise! De persoonlijke verhalen uit thuy's leven verbinden zich met haar melodieën, en komen tot leven met haar krachtige stem en smooth beats. Deze kwetsbaarheid heeft haar miljoenen luisteraars op Spotify opgeleverd. Ze groeide op met R&B en pop uit de jaren ‘00, en haalt haar muzikale inspiraties uit het werk van Britney Spears, Mariah Carey, Brandy en Christina Aguilera.

In 2021 bracht ze haar eerste EP ‘i hope u see this’ uit, en een jaar later volgde haar tweede project ‘girls like me don’t cry’, die wereldwijd de harten van fans veroverde. Ze hoopt haar luisteraars te inspireren om vrede te sluiten met hun verleden, en hun vreugde in het heden te omarmen.

Support is deze avond in handen van Carla Prata! Carla Prata is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa,