• Concert

ThxSoMch

UP

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Statement Thxsomch:

Due to unforeseen circumstances, this show has been postponed to August 22. We apologize for any inconvenience and appreciate your understanding.

De Canadese muzikant ThxSoMch is niet bang om de grenzen op te zoeken in zijn muziek, variërend van postpunk tot emo rap en indie rock. Achter duistere indie rock schuilt Carter De Filippis, die in 2022 zijn debuut maakte als ThxSoMch. In datzelfde jaar knalde hij de hitlijsten in met 'SPIT IN MY FACE!' - een duister indiepopnummer met een onversneden punkattitude, volgens Dansende Beren! Op zijn meest recente single 'LOST!' bundelt hij zijn krachten met producer BNYX, die bekend staat om zijn werk met grootheden als Travis Scott, Lil Uzi Vert, Drake en Yeat. Hier is overduidelijk zijn liefde voor nu-metal terug te horen in zijn muziek!