• Concert

Thy Art Is Murder

Support: Whitechapel / Fit For An Autopsy / Spite

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 34,50
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18:00 Doors 18:30 Spite 19:15 Fit For An Autopsy 20:10 Whitechapel 21:20 Thy Art Is Murder

De keiharde Australische band Thy Art Is Murder is met hun deathcore specialist als het gaat om breakdowns, technische blasts en djent riffs. Al sinds 2006 maakt de band deathcore in, zoals ze het zelf zeggen, het straatje van Carnifex, Suicide Silence en Whitechapel. 

En laat deze laatste nu net een van de supports zijn van deze avond! De compromisloze deathcore band Whitechapel, combineert grindcore, hardcore en melodieuze black metal in hun kenmerkende kwaadaardige geluid. 

Alsof de avond met deze twee bands niet compleet was, wordt deze kneiterdikke deathcore package compleet gemaakt met de Amerikaanse deathcore band Fit for An Autopsy en de ziel verpletterende mix van deathmetal, metalcore en neo-nu-metal van Spite.