Tommy Cash

Tommy Cash

SUPPORT: GOTHKING

OZ

Prijs € 17,05*

Dit programma is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Tommy Cash

SUPPORT: GOTHKING

Straight uit de Baltische getto van Estland, komt kunstenaar, danser, fashionista en rapper Tommy Cash. Tommy neemt zijn cues duidelijk van acts als Die Antwoord, Little Big en Aphex Twin, maar weet er zijn eigen stoofpot van te maken. Om te zeggen dat hij een smaakvol gerecht serveert, zou een leugen zijn. De Est brengt ons gefreakte raps, bizarre video’s en trippende beats. Is het rap of is het kunst? Het is Tommy Cash! 

Support komt van GOTHKING, een band gevestigd tussen Londen en Parijs. De band is het best te beschrijven als een mengeling van Black Sabbath, Danny Brown en Suicide. Gothkings’ debuut EP ‘In Goth We Trust’ dropte vorig jaar oktober en we zijn ook zeer benieuwd hoe de songs live klinken.

Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

GOTHKING


Melkweg tipt