• Concert

Total destruction, the only solution?

NOB Productions

UP

  • Prijs:
  • € 10,35
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

20:00 Doors 20:30 Show

Tijdens ‘Total destruction, the only solution?’ confronteren de rappers je met de gevolgen van onze daden als mensheid: de wereld moet branden. Want als we in een wereld leven waarin Westerse presidenten oorlogen veroorloven, en winst en kapitaal groter is dan de mensheid, dan moet de wereld in as. Wie valt er nog te redden? Wie gaat er boeten? Wie heeft er al geleden? En wie moeten nog bloeden?

De avond staat in het teken van muzikale expressie en is samengesteld door een groep jonge makers die werkt vanuit theater, performance, video, rap en dans. Ze voelen zich genoodzaakt om zich uit te spreken over de staat van de wereld. Waar ze aan het begin, het einde aankondigen, hopen ze aan het einde op een beter begin.

NOB Productions is een jong collectief bestaande uit: Nabil Benkers, Saul Bargai, Roy Kaneza, Joe Sinduhije en Sean Sinduhije. Tijdens dit project werken ze samen met Jelle Huizinga, Stephen Rutayisire, Thomas Lotgering, Ciro Martin en Joris Buizer. NOB beweegt zich als collectief in verschillende disciplines. Ze maken, creëren, co-creëren en brengen andere creatives graag samen. Ze brengen het ongehoorde geluid naar buiten.