• Concert

Two Another

support: Ginge

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Doors 19:30 Ginge 20:30 Two Another

De muziek van Two Another is een samensmelting van al hun muzikale herinneringen - geïnspireerd door de liefde van hun ouders voor Motown, het opgroeien tijdens het gouden tijdperk van indie en later het ontdekken van hun eigen liefde voor elektronica, dance en hiphop uit de jaren 90. Het is muziek die je laat voelen - ook op de dansvloer.

Ondanks hun commerciële succes is het duo relatief anoniem gebleven. Niet met opzet, zo is het gewoon gegaan. Hun nieuwe oeuvre pakt dit frontaal aan en geeft de luisteraar een inzicht in hun leven als individu en als beste vrienden door zich open te stellen over familie, vriendschap en seksualiteit. Het is hun meest eerlijke en kwetsbare werk tot nu toe en bewijst dat je met de basis van vriendschap elk obstakel kunt overwinnen.

Op 28 maart staat het duo in onze Max!

Support: GINGE 
Heb jij even geluk! Als supportact staat GINGE op het programma. Zij drukt niet alleen haar stempel op de Nederlandse muziekscène, maar wereldwijd. Met een zee van prachtige rode krullen en een unieke mix van het nieuwe en nostalgische in haar stem, zorgt ze dat je haar mix van r&b, pop en neo-soul niet wilt missen.