Typhoon

Typhoon

Typhoon LICHTHUIS @ AFAS LIVE

Externe locatie

Prijs € 39,95

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Typhoon

Typhoon LICHTHUIS @ AFAS LIVE

Dit concert vindt plaats in de AFAS Live.

Muziek is liefde en liefde is er om te delen! Dát gaat Typhoon op 03 november doen.

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. De verhalenverteller viert in zijn muziek het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde. 

Eind vorig jaar kwam het album LICHTHUIS uit, de opvolger van het alom geprezen LOBI DA BASI. De shows rondom de release van het album moesten vanwege Covid-19 worden afgezegd, maar op 3 november staat Typhoon weer helemaal klaar om zijn muziek - en dus liefde - te delen! Liefde is meer dan muziek en dat zal deze dagen ook zo ervaren worden, so stay tuned voor meer!

Typhoon staat bekend om zijn persoonlijke uitingen over keuzes, slavernij, ambitie en religie op een eerlijke en kwetsbare manier. Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. 

Na alle hoogtepunten in zijn carrière vanaf 2004, was in 2018 de energie van Typhoon even totaal op. Hij belandde in een burn-out en werd gedwongen rust te nemen. In februari 2018 kondigde Typhoon dan ook een pauze aan. In de pauze was er veel rust en bezinning, maar ontstond er geleidelijk aan ook nieuwe muziek. En die nieuwe muziek is er nu. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt