• Concert

Vandenberg

Tour of Sin - Reprise

support: Marco Mendoza

OZ

  • Prijs:
  • € 37,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Gitaarvirtuoos Adrian Vandenberg heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Met de band Vandenberg brak de band door met het gelijknamige album. De band trok samen met Ozzy Osbourne, Kiss, Rush, Scorpions, Michael Schenker en vele anderen door de Verenigde Staten, Europa en Japan. Daarna werd Adrian gevraagd om zich bij Whitesnake aan te sluiten en was verantwoordelijk voor de legendarische gitaarpartijen op de opname uit 1987 van de nummer 1-hit "Here I Go Again".

Nu is Vandenberg terug met een nieuwe bezetting en nieuwe muziek! Het nieuwe werk 'Sin' klinkt vertrouwd, maar nog een tikkeltje krachtiger dan voorheen; snoeiharde hardrock en meeslepende metal, geproduceerd door Bob Marlette (Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Rob Zombie). Gitarist en bandleider Adrian Vandenberg komt richting de Melkweg met in zijn band zanger Mats Levén, drummer Koen Herfst en bassist Randy van der Elsen!

Vandenberg neemt als support niemand minder mee dan Marco Mendoza! Deze bassist is een legende binnen de rock 'n roll scene door zijn samenwerkingen met onder andere Whitesnake, Thin Lizzy en The Dead Daisies. Intussen heeft Mendoza al vier succesvolle soloalbums op zijn naam staan, waaronder het meest recentelijke album 'New Direction'.