• Concert

Wave to Earth

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 46 General Entry
  • € 57,50 Early Entry
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Voor dit evenement zijn VIP-tickets verkocht door DICE. Een VIP-ticket bestaat uit: - Firsty entry; - Groepsfoto in groepjes van 4 met de artiest. Meer informatie over de VIP-tickets is hier te vinden: https://dice.fm/event/lk7gr-wave-to-earth-5th-apr-melkweg-amsterdam-tickets *** Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18:00 Doors VIP 19:00 Doors Early Entry 19:15 Doors GA 20:00 Wave To Earth

Let op: dit is het verplaatste concert dat eerder in Q-Factory zou plaatsvinden. Gekochte kaarten voor Q-Factory zijn ook geldig in de Melkweg.

K-Indie stans van Europa, waar zijn jullie? In 2024 is het jullie beurt om je te laten zien. Seoul Therapy trapt de concertseizoenen van dit jaar af met de Zuid-Koreaanse indierockband wave to earth! Het afgelopen jaar hebben Daniel Kim, Soonjong Cha en Dong Q een golf van verandering teweeggebracht met hun muziek en kunst. Na hun uitverkochte tournees door Amerika en Azië is het nu tijd voor Europa om die voortreffelijke combinatie van indierock en gitaarpop live op het podium te zien!

Noteer alvast je agenda, want de driekoppige groep staat 5 april 2024 in de Melkweg!