Yacht: The Computer Accent (2022) + Live: Puntjudith

Yacht: The Computer Accent (2022) + Live: Puntjudith

Amsterdam Dance Event

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Tickets

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Gratis voor jaarleden

Geldig voor Cineville

Het Cinevilleticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Na je bestelling ontvang je geen ticket of barcode maar een bevestiging. Je ontvangt je kaartje na het scannen van de Cinevillepas aan de kassa bij aankomst in de Melkweg. Please note: the Cineville ticket is only valid when combined with the Cineville pass. After ordering you will not receive a ticket or barcode, but a confirmation. You will receive your ticket after scanning the Cineville pass upon arrival.

www.cineville.nl

Yacht: The Computer Accent (2022) + Live: Puntjudith

Amsterdam Dance Event

Short: Lawines (2022)

In deze muziekdocumentaire van Riel Roch-Decter en Sebastian Pardo gaat het avontuurlijke popcollectief YACHT een enorme uitdaging aan, een album maken met artificiële intelligentie. De moderne technologie botst met hun DIY-houding en roept vragen op over de toekomst van muziek en hun plek daarin.

Voor de film kan je kijken naar de nieuwe korte film 'Lawines' van de elektronische popact puntjudith en regisseur Vincent Tilanus, die onlangs in première ging op het Nederlands Film Festival. Zangeres Judith Rijsenbrij speelt enkele nummers live en zal wat vertellen over haar werk, de film die ze gemaakt heeft en over de themas van hoofdilm en hoe die overeenkomstigheden hebben met haar eigen maakproces.

 • Regisseur
  Riel Roch-Decter, Sebastian Pardo
  Jaar
  2022
  Land
  VS
  Duur
  85 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Geen (!)
 • 16:30 zaal open
  17:00 start programma
  19:30 einde programma
 • Tweet this


Melkweg tipt