• Concert

You Me At Six / The Hunna

support: Yours Truly

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 31,05 regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19.30 zaal open 19.45 Yours Truly 20.35 The Hunna 21.45 You Me At Six

You Me At Six heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Ruim een decennium geleden begon de band zijn carrière met pop-punk platen ‘Hold Me Down’ en ‘Sinners Never Sleep’, waarvan meezing anthems als ‘Stay With Me’ en ‘Bite My Tongue’ nog steeds onder de fan favorieten vallen. 

Nu vele jaren verder is het super catchy pop geluid zeker nog te horen, maar heeft de band zich verder ontwikkeld tot uitdagende, melodische altrock. Na ‘Suckapunch’ (2021) wordt er weer hard gewerkt aan nieuwe muziek. Een voorproefje van het nieuwe album ‘Truth Decay’,  krijgen we op tracks ‘Deep Cuts’ en ‘No Future? Yeah Right’, welke opgenomen werd met Rou Reynolds (Enter Shikari)!

THE HUNNA

Op deze avond krijg je waar voor je geld, want ook The Hunna komt mee op tour. The Hunna weet altijd een energieke liveshow neer te zetten vol met arena-anthems en feelgood-hits als 'Bonfire' en ''You & Me' en 'Never Enough'. Songs met aanstekelijke gitaarriffs, dansbare drums en herkenbare teksten die schreeuwen om meegezongen te worden.

YOURS TRULY

Maak je op voor energieke poppunk uit Sydney! Yours Truly maakt enorme anthems en heeft zojuist EP ‘Afterglow’ uitgebracht op indielabel UNFD. De band ging al op tour met Pierce the Veil en Senses Fail en releasede de track 'Hallucinate' met Josh Franceschi van You Me At Six. Daarom kan het ook niet anders dat het viertal op deze avond de avond opent!