• Concert

Zeal & Ardor

support: SOOMA

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 27,60
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Zaal Open 20:00 SOOMA 21:00 Zeal & Ardor

Zeal & Ardor is het geesteskind van Manuel Gagneux, een Amerikaan van Zwitserse komaf.  Met debuutplaat 'Devil is Fine' schudde hij de metalscene flink wakker. Gagneux mixt de soulvolle African-American spirituals met black metal. Melancholische meeslepende zanglijnen en donkere zware gitaarpartijen komen samen in verrassend pakkende songs. Op opvolger ’Stranger Fruits' zocht Gagneux nog meer de extreme op van beide genres, waar de band volgens zichzelf hun ziel vonden.

De band bracht hun muziek al naar festivals zoals Roadburn en natuurlijk naar onze OZ. Dit jaar voegde ze daar ook nog een tour met extreme tech-metal pioniers Meshuggah aan toe. Natuurlijk wordt er ook hard verder gewerkt aan een nieuwe plaat waar we een nog heavier geluid mogen verwachten.