• Concert

Zoe Wees

SUPPORT: PERSIA HOLDER

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 Persia Holder 21:00 Zoe Wees

De Duitse popzangeres Zoë Wees is pas 21 jaar oud, maar heeft al veel bijzonders meegemaakt in haar leven. Zoë groeide op met een zeldzame vorm van epilepsie die ervoor zorgde dat ze zich afgesloten voelde van de wereld. "Het accepteren ervan heeft veel tijd gekost, maar het heeft mij gemaakt tot wie ik ben: een vechter." vertelt Zoë in een interview. Dat Zoë een vechter is blijkt wanneer ze haar moeilijke verleden omzet in muziek, met als resultaat haar debuutsingle ‘Control’ die uitkwam in 2020. Ook filmt Zoë korte therapiesessies op Youtube om haar luisteraars met struggles een hart onder de riem te steken - haar debuutalbum krijgt dan ook de toepasselijke naam 'Therapy'. Kom 'm binnenkort checken in onze OZ! 

Zoë Wees is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.