• Film

Zucchero - Sugar Fornaciari (2023)

IN-EDIT Music Documentary Film Festival

Cinema

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11
  • € 0 Cineville gratis
  • Geldig voor Cineville Meer info

17:00 Doors 17:30 Zucchero - Sugar Fornaciari (2023)

IN-EDIT is weer terug! De zesde editie van het muziekdocumentaire-festival vindt dit jaar plaats van 11 t/m 21 april in de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals deze documentaire over de Italiaanse zanger Zucchero.

Ontdek het unieke verhaal van een van de grootste bluesartiesten aller tijden, Zucchero, in deze bijzondere documentaire. Met exclusieve beelden uit zijn privéarchieven en van zijn wereldtournee, samen met verhalen van iconen zoals Bono, Sting, Andrea Bocelli, Francesco Guccini en vele anderen, wordt het verhaal van Zucchero gevormd. Zijn reis omvat de emoties van een kind dat weggerukt is van zijn thuisland, zijn vastberadenheid om internationaal succes te behalen, en zijn kracht om jaren van depressie te doorstaan voordat hij eindelijk terugkeert naar zijn wortels. Het is een zielsreis die dieper gaat dan alleen het portret van een succesvolle muzikant. Ontdek de twijfels en kwetsbaarheden van een man die de duivel in zichzelf niet kon bestrijden, en die ervoor koos om samen plezier te maken.

In de Melkweg vinden vaak gelijktijdig verschillende soorten programma’s plaats, zoals concerten, clubnachten en films. Houd er rekening mee dat er af en toe geluidsoverlast kan zijn van andere programma's tijdens de vertoning.