Merchandise

Ter ere van ons 50-jarig bestaan lanceren we nieuwe exclusieve merchandise! Voor het ontwerp van de jubileumshirts doken we diep in het beeldarchief en vonden twee tijdloze illustraties uit de geschiedenis van de Melkweg. De totebag is een ode aan de iconische gevel die je nu eindelijk mee naar huis kan dragen. De oplage van deze items is zeer beperkt dus wees er snel bij!

JUBILEUM SHIRTS

Op de achterkant van het witte shirt is het breinkunstwerk dat vroeger groots prijkte op de entreedeuren in ere hersteld. Tot diep in de jaren '80 werd het brein ook geprint op de lidmaatschappen. Het zeilschip is een van de vele ontwerpen van Henk Langeveld, die hier vroeger zeefdrukte op de plek waar nu de keuken van MILK zit. Met deze shirts draag je een mooi stukje van onze geschiedenis op je rug en de iconische gevel op je borst. Ze zijn gemaakt van stevig, biologisch katoen en slechts in zeer beperkte oplage verkrijgbaar. 

TOTEBAG

7/7 sterren voor deze limited edition tote bag! De entree van de Melkweg is al jaren een baken van licht voor binnen- en buitenlandse bezoekers. Nu kun je eindelijk deze iconische gevel met je meedragen in de vorm van een functionele totebag.

MW50 SJAAL

Melkweg keeps you warm! Kom de winter door met deze gebreide fansjaal, voorzien van een speciaal MW50 ontwerp. Gemaakt van 100 % acryl.