MILK

MILK is het creatieve café van de Melkweg aan de Marnixstraat. Overdag een gezellige hangout en een fijne werkplek met lunchkaart en verse koffie. In de avond zijn we open voor bezoekers van programma’s in de Melkweg. Bij ons kun je voorafgaand je concert, film of expositiebezoek genieten van een warme maaltijd of na afloop langskomen voor een lekkere hap en een drankje. De bar van MILK is goed gespekt met tapbier, speciaalbieren, wijn en fris. Onze keuken werkt met seizoensproducten en biedt elke week een wisselend menu met vegetarische én vegan opties, waar voor iedereen wat tussen zit.

Vergeet tijdens je bezoek aan MILK niet om ook een kijkje te nemen in de naastgelegen Melkweg Expo. In deze gratis toegankelijke expositieruimte kun je het hele jaar door terecht voor tentoonstellingen van innovatieve, eigentijdse fotografen en makers.

Openingstijden 
MILK is van dinsdag tot en met zondag van 11:00-19:00 uur voor iedereen toegankelijk. Vanaf 19:00 uur sluiten we onze voordeur en zijn we geopend voor bezoekers van de Melkweg. Op maandag is MILK gesloten.

Locatie
Ingang MILK 11:00-19:00 uur: Marnixstraat 409.
Ingang MILK na 19:00 uur voor Melkwegbezoekers via de hoofdingang van de Melkweg: Lijnbaansgracht 234a.