LANCERING MUZIEKHUB GOWEST!

GoWest! is een nieuwe muziekhub voor West-Nederland: een samenwerkingsverband tussen toonaangevende popkoepels, festivals, podia, oefencentra, popopleidingen, kennisinstellingen, media en makers. Wat we doen? In het nieuwe project The Pitch werken we aan de ondersteuning van jonge makers zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

GoWest! werkt aan een bloeiende hiphopscene in de regio’s Zuid-Holland en Noord-Holland. Met dit regio-overschrijdende samenwerkingsverband voor hiphop talent, zangers, mc’s en producers (m/v/x) in West-Nederland, maken ambitieuze en onderscheidende makers in deze scene kans op een uniek 1-jarig coaching-traject op maat.

Met dit regio-overschrijdende samenwerkingsverband voor hiphop talent, zangers, mc’s en producers (m/v/x) in West-Nederland, maken ambitieuze en onderscheidende makers in deze scene kans op een uniek 1-jarig coaching-traject op maat. Met een werkbudget van 10.000 euro en persoonlijke begeleiding en feedback van professionals uit alle lagen van de muziekscene en industrie. Een externe professionele jury uit de scene selecteert dé 10 makers met potentie: 5 uit Zuid-Holland en 5 uit Noord-Holland. Meer info via: https://pitch.nu/

Aanmelden
Wil jij je carrière naar een hoger niveau tillen? Doe dan mee aan The Pitch en meld je vandaag nog aan via onderstaande knop. Aanmelden kan tot 1 juli 2024.

GoWest! is een samenwerkingsverband tussen de popkoepels met talentontwikkeling als (kern)taak: Popunie (Rotterdam en Zuid-Holland), Popradar (Den Haag), GRAP (Amsterdam), NH-Pop (Noord-Holland), het hiphop kenniscentrum en platform Aight (Haaglanden) en het presentatiepodium Melkweg (Amsterdam). Dit kernteam wordt aangevuld met de presentatiepodia en festivals Motel Mozaique, de Bevrijdingsfestivals in Noord- en Zuid-Holland en ESNS.

Evenementen

    A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

    ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

    De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
    Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.