MELKWEG SHOW VAN HET JAAR

Het einde van het jaar betekent natuurlijk weer: lijstjestijd! Eerder deelden we onze favoriete tracks van 2022, maar ook een lijstje met de show(s) van het jaar kan natuurlijk ontbreken.

Via onze socials zijn we al druk op zoek naar de beste hiphop en heavy shows van dit jaar, en deze zelfde vraag stelden we aan onze medewerkers! Ontdek onze favorieten in de lijst hieronder, zie jij jouw favoriete show er ook tussen staan? 

Anna - Programma: IDLES

Na drie keer doorschuiven door Covid kwamen de heren van IDLES dit jaar voor maar liefst twee sold out shows naar de Melkweg, finally! En man wat was het goed! Alsof deze band ontworpen is voor live optredens, een bom aan energie van begin tot eind. De Max veranderde even in een kolkende zweetzee, met de sympathieke boodschap van zanger Talbot:  “Wees lief voor elkaar: go wild, be kind!”

Peter - Ticketing

Favoriete hiphop show: Little Simz

Joyce - Vormgeving

Favoriete hiphop show: Steve Lacy

Martijn - Marketing: Benny The Butcher 

Ik heb drie hiphopshows gezien dit jaar: Stikstof, Little Simz en Benny The Butcher. Hoewel ik alle drie shows tof vond en inhoudelijk Little Simz eigenlijk misschien wel de beste van de drie, vond ik Benny The Butcher het coolst qua vibe omdat de show me terugbracht naar hoe een ouderwetse hiphopshow in elkaar zit: geen kolkende moshpits, maar gewoon viben op oldschool beats en strakke flows.

Natalie - Techniek

Favoriete heavy show: Idles

Maria - Programma

Favoriete hiphop show: 070 Shake

Jules - Administratie:  Wage War 

De band speelde snaarstrak. De gitaren, de lows en de cleans (zang) waren allemaal on point. Hun allergrootste hits kwamen langs en het publiek ging helemaal uit zijn dak in de pit. Zowel op het balkon als op de vloer van de Oude Zaal werd volop met de krakers meegezongen! Echt bruut!

Dana - Productie

Favoriete heavy show: Eagles of Death Metal

Favoriete hiphop show: Joey Bada$$

Bregje - Marketing

Favoriete hiphop show: Little Simz

Janaica - Stagiaire Hiphop: Rema

Rema was voor mij de eerste show waar ik als onderdeel van de ‘Melkweg crew’ heen ben geweest en ik denk dat deze show er daarom extra uitspringt voor mij. Daarnaast vond ik de vibe tijdens de show heel chill, fijne energie en goeie interactie tussen de artiest en het publiek. Rema is een echte performer en weet precies wat hij moet doen om zijn publiek hyped te krijgen.  

Rachel - Marketing

Favoriete heavy show: Nova Twins

Favoriete hiphop show: Joey Bada$$

Ford - Publieksdiensten / Marketing

Favoriete hiphop show: Mereba

Jill - Marketing

Favoriete heavy show: Soul Glo

Ook in 2023 hebben we weer veel mooie shows in onze agenda staan! Jouw volgende concert in Melkweg plannen? 

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.