OYSTER FESTIVAL

Op 18 februari strijken artiesten uit het hart van de grote Britse steden neer in onze Max, OZ en Upstairs om het hele pand om te toveren in één groot Brits metrostation.  

De eerste namen zijn al gedropt, waaronder headliners: Unknown T, ENNY en Sam Gellaitry. Op de rest van het programma prijken de namen van arytn, Dreya Mac, Emmavie, Feux, Ragz Originale, Sainté, Jaz Karis, Mychelle en Jerome Thomas. Liefhebbers van alternative R&B, hiphop, neo-soul, grime, UK garage en electronic zijn hier dus aan het juiste adres! 

Daarnaast kun je ook terecht in onze Expo voor een speciale expositie, opent MILK haar deuren en draait er in onze Cinema een speciaal voor Oyster gecureerde filmprogrammering.

Day 1 fans opgelet! Naast normale festivaltickets kun je nu ook de volledige Oyster ervaring krijgen met de Oyster Fam Card. Deze unieke metrokaart bevat toegang tot het festival, 10% korting op geselecteerde Oystergerelateerde concerten in 2023, een Oyster poster van je favoriete artiest én je maakt kans op 2 kaartjes voor uitverkochte Oystergerelateerde concerten zoals Little Simz en Aitch.

Bij zijn? De ticketverkoop start vrijdag 11 november om 10:00 op Ticketmaster via https://www.melkweg.nl/nl/oyster-festival/

Stap in, mind the gap en we zien je zaterdag 18 februari.

Volg @oyster.fest op instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.