VIJFDE EDITIE IN-EDIT VAN 13 T/M 23 APRIL IN MELKWEG

Vijfde editie IN-EDIT internationaal muziekdocumentaire-festival van 13 t/m 23 april in Melkweg

De vijfde editie van IN-EDIT wordt dit jaar van 13 t/m 23 april georganiseerd in de Melkweg. IN-EDIT brengt nieuwe muziekdocumentaires uit binnen- en buitenland naar het grote doek, altijd in combinatie met iets extra's zoals een Q&A, introductie of debat. Bij zoveel mogelijk filmvertoningen wordt livemuziek geprogrammeerd. Grace Jones: Bloodlight and Bami (2017, Sophie Fiennes) was in 2018 de allereerste openingsfilm van IN-EDIT NL en zal deze jubileumeditie een speciaal plekje krijgen in de programmering. De overige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt en de kaartverkoop start half maart!

IN-EDIT 2022
Met de première van A-ha: The Movie en een 80's afterparty in de Max trapte IN-EDIT vorig jaar voor het eerst af in De Melkweg. De presentatie was in handen van radio- en tv presentatrice Simone Walraven die a-ha ooit interviewde voor het muziekprogramma Countdown. Met  veel uitverkochte films, inspirerende Industry Meetings en interessante Q&A's met regisseurs en muzikanten van over de hele wereld was de vierde editie van IN-EDIT er eentje om te onthouden. IN-EDIT weet ieder jaar een grotere groep enthousiaste muziek- en filmliefhebbers aan zich te binden en heeft in vier jaar het aantal verkochte tickets verdubbeld. Check hier de aftermovie van IN-EDIT 2022!

IN-EDIT NL
Na vier Nederlandse edities en een IN-EDIT on tour (2020) wil het internationale muziekdocumentaire festival met "films from the backstage" voor een publiek van zowel muziek- als filmliefhebbers opnieuw een ervaring neerzetten die laat zien wat er achter de schermen gebeurt. Daarnaast slaan ze met de inspirerende Industry Meetings een brug tussen de muziek- en filmbranche voor professionals en (film) makers. Het volledige festivalprogramma wordt in maart bekendgemaakt.

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.