Ontdek Franse popsterren in Melkweg

De Franstalige sterren van de toekomst zie je binnenkort in de Melkweg! Met:  poëtische electropop van Pierre de Maere,  zwoele R&B-pop van Emma Peters & intieme indie van Pomme.

Emma Peters – Donderdag 16 maart 
De Franse singer-songwriter Emma Peters werd bekend dankzij haar YouTube-kanaal, en haar zondagse uploads van pop and hiphop-covers die al miljoenen keren zijn beluisterd. Op 16 maart staat ze in onze OZ! 

Pierre de Maere – Woensdag 29 maart 
Nieuwe Belgische electropopsensatie Pierre de Maere is gearriveerd! De 21-jarige Brusselaar presenteert zichzelf als een eigentijdse dandy en laat zich inspireren door niemand minder dan poplegendes Lady Gaga en Stromae. Eind januari komt zijn eerste album 'Regarde-Moi' uit, en dat komt hij dan ook al te graag voorstellen in onze Upstairs! 

Pomme – Zaterdag 15 april 
De muziek van indieproject Pomme is een moderne samenkomst van de Franse chanson, Franse pop en indiefolk. Na haar veelbelovende debuut ‘À Peu Prèsa’ en de ijzersterke opvolger ‘Les Failles’, maakt Pomme nog wat meer indruk op haar derde album ‘Consolation’, waarmee ze zich schaart onder het beste dat de Franse popmuziek momenteel te bieden heeft. Op 15 april staat Pomme in onze OZ.

Event(s)