• Concert

Pomme

support: Thx4Crying

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 Thx4Crying 21:00 Pomme

De muziek van indieproject Pomme is een moderne samenkomst van de Franse chanson, Franse pop en indiefolk. Leadzangeres Claire Pommet wisselt daarbinnen af tussen twee thema's die tot leven komen: van gesprekken over haar jeugd tot alle vrouwen die haar muziek inspireerden.

Alsof ze zich tot een spook richt, roept Pomme met haar songs smachtend naar de overleden zangeres Barbara en projecteert ze zichzelf met de Japanse Spirited Away-heldin Chihiro Ogino in het nummer La Rivière. 

Na het veelbelovende debuut À Peu Près en de ijzersterke opvolger Les Failles, maakt Pomme nog wat meer indruk op haar derde album Consolation, waarmee ze zich schaart onder het beste dat de Franse popmuziek momenteel te bieden heeft.

Op 15 april staat Pomme in onze OZ.

Supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.