Praktische Info

Om je bezoek aangenaam te laten verlopen hebben we wat praktische info op een rij gezet. 

Entree
De Melkweg heeft meerdere zalen en dat houdt in dat er vaak verschillende programma's op één avond plaatsvinden. Indien dit het geval is wordt er door middel van bordjes aangegeven waar je precies naar binnen kunt. Let dus goed op in welke rij je aansluit! Je ticket en lidmaatschap kunnen vanaf je telefoon gescand worden. Zorg ervoor dat je scherm op helder staat.

Lockers
Je kunt bij ons gebruik maken van kluisjes om je spullen in op te bergen. In onze kluisjes is ruimte voor 1 tot 2 jassen. Om het kluisje te sluiten dien je een € 2 muntstuk in te werpen. Bij iedere zaal hangt er een wisselmachine waar je via een contactloze betaling een € 2 muntstuk kan kopen, of waar je geld kan wisselen. Je kunt dit ook doen bij onze servicemedewerkers. Let op: het kan druk zijn bij een (uitverkocht) programma, dan is het handig om een € 2 muntstuk mee te nemen. Grote items kan je inleveren bij de servicebalie op de begane grond tegen € 2 of € 3 per item, afhankelijk van de grootte. Hele grote items zoals muziekinstrumenten of rolkoffers raden we aan thuis te laten of op te bergen in een kluisje op het station.

Lidmaatschappen
Bij de meeste programma’s heb je naast je ticket nog een lidmaatschap nodig, dit staat altijd in de agenda aangegeven. Een maandlidmaatschap kost € 4,-, per ticket moet je een apart lidmaatschap kopen. Je kunt dit direct bestellen bij aanschaf van je ticket via Ticketmaster of los via deze link

Tijdschema en eindtijd
Het actuele tijdschema vind je op onze website op de agendadetailpagina van het programma wat je bezoekt. De lengte van een concert wordt bepaald door de artiest, we kunnen dus geen eindtijd aangeven bij concerten. In de meeste gevallen speelt de hoofdact maximaal anderhalf uur. 

Ons café MILK
Voorafgaand aan je bezoek iets drinken? Dat kan in ons eigen MILK Café. De ingang van MILK bevindt zich aan de Marnixstraat 409, dit is aan de achterzijde van ons gebouw. Voor openingstijden en meer informatie zie deze pagina.

Rookbeleid
Sinds 1 april 2020 wordt het verbod op rookruimtes in de horeca gehandhaafd. Het is daarom niet meer mogelijk om binnen ons pand te roken. Roken kan alleen buiten, op de daar aangegeven plekken en indien de drukte het toelaat.

Overige informatie
Wil je iets weten over je bezoek, maar kan je het antwoord op je vraag hierboven niet vinden?
Op onze infopagina vind je nog veel meer informatie!
Is je vraag alsnog niet beantwoord, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen via:

Telefoon: 020-5318181
E-mail: info@melkweg.nl