Praktische Info

Om je bezoek aangenaam te laten verlopen hebben we wat praktische info op een rij gezet. 

Entree
De Melkweg heeft meerdere zalen en dat houdt in dat er vaak verschillende programma's op één avond plaatsvinden. Indien dit het geval is wordt er door middel van bordjes aangegeven waar je precies naar binnen kunt. Let dus goed op in welke rij je aansluit! Je ticket en lidmaatschap kunnen vanaf je telefoon gescand worden. Zorg ervoor dat je scherm op helder staat.

Werkzaamheden
Door werkzaamheden ziet de toegang naar ons pand er iets anders uit, maar is de Melkweg wel gewoon via de hoofdingang te bereiken.

Lockers
Je kunt bij ons gebruik maken van lockers om je jas en overige spullen in op te bergen. Je kan een locker huren door de QR-code op de posters buiten in de rij bij de ingang of in de foyer te scannen. Als dat niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat je geen smartphone hebt of je batterij leeg is, dan kun je terecht bij onze collega’s bij de servicebalie in de foyer op de begane grond. Zij helpen je graag verder!

De lockers zijn beschikbaar in de volgende formaten: 
- Medium €3,- (ca. H.21 x B.30 x D.40 cm). Hierin passen ongeveer twee jassen, of één jas en een kleine tas.
- Large €6,- (ca. H.45 x B.30 x D.40 cm). Hierin passen ongeveer vier jassen, of twee jassen en een kleine rugzak.

We raden aan om hele grote items zoals muziekinstrumenten of rolkoffers thuis te laten, of op te bergen in een locker op het station. Een uitgebreide instructie voor onze lockers vind je terug op onze pagina Bezoekersinfo, onder het kopje 'Lockers'. 

Tijdschema en eindtijd
Het actuele tijdschema vind je op onze website op de agendadetailpagina van het programma wat je bezoekt. De lengte van een concert wordt bepaald door de artiest, we kunnen dus geen eindtijd aangeven bij concerten. In de meeste gevallen speelt de hoofdact maximaal anderhalf uur. 

Ons café MILK
Voorafgaand aan je bezoek iets drinken? Dat kan in ons eigen MILK Café. De ingang van MILK bevindt zich aan de Marnixstraat 409, dit is aan de achterzijde van ons gebouw. Voor openingstijden en meer informatie zie deze pagina.

Rookbeleid
Sinds 1 april 2020 wordt het verbod op rookruimtes in de horeca gehandhaafd. Het is daarom niet meer mogelijk om binnen ons pand te roken. Roken kan alleen buiten, op de daar aangegeven plekken en indien de drukte het toelaat.

Overige informatie
Wil je iets weten over je bezoek, maar kan je het antwoord op je vraag hierboven niet vinden?
Op onze infopagina vind je nog veel meer informatie!
Is je vraag alsnog niet beantwoord, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen via:

Telefoon: 020-5318181
E-mail: info@melkweg.nl